PENTAGRAMI.ALMirësevini në platformën më të re të koncerteve dhe eventeve muzikore në Shqipëri!

PENTAGRAMI.AL


(858) 277-8289
937-969-2369(267) 697-8638

3 Musketjerët
Koncert Simfonik

Pallati i Kongreseve - Koncerti i parë Rock Simfonik nga 3 Musketjerët

15 Maj 2017

unlime
(870) 393-0100

Pallati i Kongreseve - Në bashkëpunim me Orkestrën Simfonike të RTSH

2-3-4 Mars 2018

Lexo më shumë
purple-stemmed

Sheshi Nënë Tereza - Për herë të parë në Shqipëri

12 Maj 2018

illoyal

Diva
Show

Pallati i Kongreseve - Katër yje të skenës shqiptare

16 Maj 2018